PONERIZACIJA DRUŠTVA

Miševi pojeli pola tone marihuane – tvrdnja argentinskih policajaca

Autor: Ljubica Šaran

Prošle godine smo pisali o “bezobraznim” indijskim štakorima koji su polokali preko milijun litara žestice iz policijskih skladišta, a ove godine su u fokus upali jednako “bezobrazni” argentinski miševi koji su nekako pobrstili pola tone zaplijenjene marihuane.

Kakvi su to miševi koji brste maru?

Čini se da plavci diljem svijeta imaju problema s najezdama glodavaca jer one uništavaju zaplijenjeni dokazni materijal iz čuvanih skladišta. Kao što smo već rekli neki glodavci imaju sklonosti prema alkoholu, a neki pak prema kanabisu.

U stvari indijski policajci, koji su optužili štakore za uništavanje “dokaznog materijala” u vidu alkohola su ostali nekažnjeni, a sumanuta priča o štakorima alkoholičarima je ostala “visjeti u zraku”. Argentinski policajci koji su optužili miševe za “obožavanje” marihuane nisu prošli “lišo”.

Pilar je jedno od argentinskih čvorišta preko kojeg se prenose raznorazne vrste narkotika u glavni argentinski grad. Na slici vidimo nedavnu zapljenu od nekoliko tona marihuane.

Sve je počelo u travnju 2018. kada je argentinski državni inspektorat provjeravao stanje zaplijenjenih opijata u gradu Pillaru koji se nalazi 60-tak kilometara od Buenos Airesa. Inspektori su u skladištu trebali zateći 6 tona marihuane koja se nagomilala u dvije godine policijskih racija, no umjesto toga “na lageru” je zatečeno 560 kila “mare” manje.

Inspektori su isprva optužili bivšeg gradskog policijskog načelnika Javiera Speciu koji je dao ostavku 2017. bez inventure dokaznog materijala i zaplijenjene robe. Zbog toga je njegov nasljednik Emilio Portero napravio detaljnu inventuru te shvatio kako su skladišta olakšana za pola tone marihuane.

Policija Pilara je poprilično uspješna u lovu na trgovce narkoticima, no problem je nastao kad su zaplijenjene narkotike počeli preprodavati policajci.

Nakon kratke istrage Specia se našao pred sucem zajedno s trojicom “poslušnih” kolega koji su u glas bacili krivnju na miševe, tvrdeći kako su oni pojeli marihuanu.

Takove tlapnje nisu bile dugoga vijeka, naime na sudu su svjedočili stručnjaci sa Sveučilišta Buenos Airesa koji su potvrdili kako miševi ne bi mijenjali svoju uobičajenu hranu za marihuanu, no ako su se nekako navukli na “travu” u tolikoj količini da bi se u skladištu našli brojni dokazi njihovog gošćenja i boravišta, od izmeta do mišjih strvina i gnijezda. Stručnjaci su također naveli kako bi za pola tone pojedene marihuane trebala “armija” miševa ovisnika, pa ipak sva policijska skladišta u Pilaru nisu imala nikakve pokazatelje prisustva majušnih glodavaca.

Argentina muku muči s “kolumbijskim klanom” koji je glavni distributer narkotika za Južnu Ameriku i šire.

Za nestanak kanabisa su bili zaslužni puno veći “glodavci”.

Pobočnici načelnika Javiera Specie su dobili otkaze te će se protiv njih voditi daljnja istraga kako bi se otkrilo je li u pitanju nemar ili pak svjesno udruživanje u kriminalnu organizaciju kako bi se marihuana prodavala iz policijskog skladišta, a Specia se smatra kolovođom ovoga pothvata, te je policija pokrenula međunarodnu istragu kako bi utvrdila koliko je bivši policijski načelnik umiješan u mutne poslove preprodaje narkotika.

Ova priča je interesantna jer nam ukazuje kako ponerizirani državni službenici koji su obvezatni “štititi i služiti” građane korumpiraju sustav i koriste ga za vlastitu korist. Pola milijuna litara alkohola ili pak pesto kila marihuane je samo “kap” u moru u kojem pliva golema trakavica – hidra s bezbroj glava i ticala. Činjenica je da takovi “službenici” budu razotkriveni tek kada se toliko razbahate da uopće ne mare hoće li ih se uhititi i dovesti pred lice pravde.

Društvo je ponerizirano kada psihopati zauzmu najvažnije društvene pozicije te kompletno društvo postane podložno njihovom utjecaju. Psihopatska elita se tada okreće protiv vlastita naroda te stvara zakone s kojima se utjecaj empatičnih ljudi smanjuje na minimum, dok se psihopatija zaštićuje do maksimuma.

Dvonožni “glodavci” svih boja i oblika su se uspješno infiltrirali u državne aparate te grizu i razaraju samu srž društva. Dok se bakice na “placu” bacaju u zatvor za prodaju “na crno” par komada luka i par komada krumpira, dotle psihopati i njihovi apatični pomagači stvaraju mrežu utjecaja i zakone s velikim rupama kako bi se njihova kriminalna djela što teže otkrila, a ako se i otkriju kazne za njihove zločine su blage ili nekako uđu u zastaru. Društveni sustav je napravljen da bi štitio sve one koji nemaju srama niti imalo osjećaja krivnje. Zakoni su napravljeni kako bi držali u pokornosti normalne empatične ljude.

O raznoraznim dvonožnim “glodavcima” našega društva možete naći više u kategoriji PONERIZACIJA DRUŠTVA.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Argentinian officers fired after claiming mice ate half a ton of missing marijuana

Police fired after claiming mice ate half a ton of marijuana that mysteriously disappeared from warehouse

Police Allege Mice Ate Half a Ton of “Missing” Weed

1 replies »